Retourneren

Voldoet het product niet aan de verwachtingen of heb je onverhoopt het verkeerde product besteld? Dan heb je als consument tot 14 dagen na levering het recht om je product(en) als retour aan te melden. Het is mogelijk om producten te retourneren en je geld terug te krijgen als je retouraanvraag door ons goedgekeurd is, de producten binnen 14 dagen retourgestuurd zijn en wij deze in goede orde ontvangen, gecontroleerd en verwerkt hebben. Zakelijke aankopen zijn uitgesloten van het retourrecht.

Vul voordat je jouw producten retourneert het retourformulier in.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen en de kosten hiervan. De producten kun je zelf versturen, langsbrengen of door ons op laten halen. Zorg ervoor dat breekbare producten altijd veilig verstuurd worden!

LET OP: Voordat je producten retour stuurt, dient dit bevestigd te zijn door DKD Sanitair. Dit is een mail waarmee wordt gezegd dat je retour is geaccepteerd, dus niet de bevestigingsmail.

Annuleren

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren tot het moment dat de order verzonden is. Dit geldt niet voor speciale bestelartikelen. Indien het een speciaal bestelartikel is, word je hiervan op de hoogte gebracht. Je kunt je annulering per mail doorgeven aan info@dkdsanitair.nl of telefonisch bij onze klantenservice: 075 207 7500

Wijze van retour sturen 

Om je bestelling te retourneren, dien je het retourformulier in te vullen. Dan nemen onze toppers contact met je op. Het retouradres wijkt af van ons showroomadres, retouren verstuur je naar: Dorpsstraat 27a, 1531 HA Wormer. 

Sanitairkamer accepteert uitsluitend retourzendingen als het aan de volgende eisen voldoet:

 – Het product compleet en indien mogelijk in de originele verpakking en in originele staat is.
  TIP: 
Zorg dat de bijgeleverde dozen netjes om de producten zitten om discussies te vermijden en 100% vergoeding te krijgen.
– Het product indien mogelijk ongebruikt / ongemonteerd is.
– Het artikel binnen 30 dagen na levering retour wordt gemeld.
– Het artikel na goedkeuring retouraanvraag binnen 14 dagen door ons ontvangen is.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een aankoop die ziet op de levering van: 

– Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
– Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.
– Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Indien het pakket verloren is gegaan tijdens het retour sturen is DKD Sanitair daar niet verantwoordelijk voor. Wij adviseren je daarom het pakket aangetekend te versturen. Voordat je een bestelling retourneert dien je een retouraanvraag in te vullen. Is het product dat je hebt ontvangen beschadigd? Neem dan contact met ons op.