Onze Services

We Adviseren U Persoonlijk Voor De Juiste Keuzes.
Bezorging En Installatie Mogelijk

Wil Je Alles Laten Bezorgen En Installeren? Dat Kan! We Kunnen In Overleg Jouw Sanitair En Tegels Bezorgen En/Of Voor Je Installeren.

In de bouwsector is kwalitatieve dienstverlening essentieel voor het creëren van duurzame en veilige constructies, waarbij grondige planning en technische expertise centraal staan.

Wij gebruiken in de bouw enkel topmerken om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen, waardoor we stevige, veilige constructies leveren die de tijd weerstaan.

Wij zijn het toonaangevende bedrijf in het oplossen van problemen in de badkamer- en wastafelsector, waardoor we een zorgeloze ervaring bieden aan alle klanten.

met onze klanten om hun dromen te realiseren, bijvoorbeeld door samen te werken aan hun ideale woonruimte die zowel functioneel als esthetisch aan al hun wensen voldoet.

PROJECTEN

1 van 3
@dkdaannemers 🚧 Onze Badkamer & WC Renovatie - Deel 2: Opruimen & Schoonmaken 🧹 Deel 2 van onze renovatiereis is hier! 🌈 Na het spannende sloopwerk in deel 1, is het nu tijd voor de grote schoonmaak. 🧽 🔨 In deze aflevering nemen we je mee in het proces van het opruimen van het puin en het voorbereiden van onze ruimte voor de volgende fase. 🚿 Van het verzamelen van gebroken tegels tot het stofzuigen van elke hoek, we laten zien hoe essentieel een grondige schoonmaak is voor een succesvolle renovatie. 🌟 Ontdek met ons de voldoening van het transformeren van chaos naar orde, en hoe een schone lei de weg vrijmaakt voor creativiteit. Mis het niet, want in de volgende delen gaan we onze ruimte echt tot leven brengen! #BadkamerRenovatie #Schoonmaak #RenovatieDagboek #renovation #renovatie #renovatieproject #wormer #amsterdam ♬ orijinal ses - DKD Aannemers
@dkdaannemers In het proces van badkamer- en WC-renovatie werken onze teamleden met een ongelofelijke snelheid. Ons doel is om het comfort van de huiseigenaar zo snel mogelijk te herstellen ☺️ #badkamerrenovatie #huisegenaar #onsteamrocks #EfficiënteRenovatie #kwaliteitwerk #wormer ♬ orijinal ses - DKD Aannemers
@dkdaannemers Het WC-renovatieproject begon met de volledige sloop van de oude WC. Oude toiletten, wastafels en andere accessoires werden verwijderd en de ruimte werd schoongemaakt. Indien nodig, werd de infrastructuur zoals leidingen en elektriciteit bijgewerkt. Vervolgens werden de muren en het plafond gestuukt en geschilderd. In de laatste fase werden alle nieuwe WC-onderdelen geïnstalleerd, waardoor de WC een moderne en vernieuwde uitstraling kreeg. Houdt u van bouwvideo’s? Volg ons dan :) #wcrenovation #wcrenovatie #renovatie #bouwproject #aannemer #wormer #amstelveen #zaandam ♬ orijinal ses - DKD Aannemers