Verzendbeleid

1. Algemeen

Deze Verzendbeleid is van toepassing op alle producten die worden gekocht bij DKD Sanitair. Wij streven ernaar om uw bestelling snel en betrouwbaar te leveren.

2. Verzendkosten

Verzendkosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte, het gewicht en de bestemming van de bestelling. Specifieke verzendkosten worden berekend tijdens het afrekenproces.

3. Levertijden

De geschatte levertijd varieert afhankelijk van de voorraadstatus en de locatie van de ontvanger. We streven ernaar om bestellingen binnen Nederland binnen 3-5 werkdagen te leveren. Internationale levertijden kunnen langer zijn.

4. Tracking en Levering

Na verzending van de bestelling ontvangt u een trackingnummer waarmee u uw pakket kunt volgen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door vervoerders.

5. Beschadigde of Verkeerde Artikelen

Indien u een beschadigd of verkeerd artikel ontvangt, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op voor een vervanging of terugbetaling.

6. Retourbeleid

Wij accepteren retouren binnen een bepaalde termijn na levering, op voorwaarde dat het product in originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Raadpleeg ons Retourbeleid voor meer informatie.

7. Internationale Zendingen

Voor internationale zendingen kunnen douanekosten en invoerrechten van toepassing zijn, welke de verantwoordelijkheid van de ontvanger zijn.

8. Wijzigingen in het Verzendbeleid

DKD Sanitair behoudt zich het recht voor om dit Verzendbeleid op elk moment te wijzigen. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om dit beleid regelmatig te controleren.